Board of Airline Representatives In the Netherlands

<< Back to publications index

Oostdam nieuwe voorzitter ANVR (video)


TravMagazine.nl by Theo de Reus 3 Jan.13

ANVR-directeur Frank Oostdam is tevens gekozen tot de nieuwe voorzitter van de ANVR. Dat werd bekend tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van de ANVR in Baarn. Scheidend voorzitter Steven van der Heijden werd verrast met de titel van ere-voorzitter.

De nieuwe (dubbel)functie van Oostdam is een verrassend besluit van het ANVR-bestuur, dat donderdagmiddag uit zijn midden de nieuwe voorzitter koos.

Romeijn
Aanvankelijk was Joost Romeijn (Sundio) kandidaat om Steven van der Heijden op te volgen als ANVR-voorzitter. Romeijn trok zijn kandidatuur echter in nadat hij in november vorig jaar stopte met verkoop van het label Sudtours via de reisbureaus.
Daarna werden Hans Holterman (VX) en Cor van Eijden (Oad/Globe) als kandidaten genoemd. De afgelopen week werd steeds hardnekkiger de naam van Oostdam in de wandelgangen genoemd.

Vertrouwen
Als directeur van de ANVR heeft Oostdam veel waardering en vertrouwen geoogst, stelde scheidend voorzitter Steven van der Heijden (TUI), die veel vertrouwen heeft in de dubbelfunctie van Oostdam. ‘Hij is de afgelopen vijf jaar de verpersoonlijking geworden van waar het nieuwe ANVR voor staat.'
Nieuwe leden in het ANVR-bestuur zijn Hans de Wilde (Kuoni) en Willem Staring (ATP).


© 2013 TravMedia Company Hilversum. Alle rechten voorbehouden

For TravTV video coverage click on below mentioned link:

bron/source: www.youtube.com/watch?v=4jrBdklHURk&feature=youtu.be&utm_source=TravMedia&utm_medium=email&utm_campaign=TravMagazine+4-1-2013&utm_term=905.8217.17.0.8217&utm_content=all+customers