Board of Airline Representatives In the Netherlands

<< Back to publications index

‘Motion Innovation Award 2013’ voor onderscheidend reisinitiatief


Zakenreis.nl 8 Jan.13

ANVR en Schiphol willen met de uitreiking van de ‘Motion Innovation Award’ tijdens het Motion Festival op 23 maart a.s. hun waardering uitspreken voor het meest onderscheidende initiatief of project in de reisbranche. De ‘Motion Innovation Award’ wordt uitgereikt aan een persoon, bedrijf of organisatie die een nieuw product, concept of activiteit heeft ontwikkeld en in de markt zet, waarbij het initiatief zich onderscheidt door het innovatieve karakter.

De organisatie van Motion Festival nodigt iedereen die werkzaam is in de reiswereld uit om een eigen of andermans project of initiatief voor te dragen; van een geheel nieuw product voor de consument tot een proces dat het werken vergemakkelijkt. Een professionele jury beoordeelt de inzendingen, die tot 1 maart a.s. ingediend kunnen worden via www.motionfestival.nl. Naast de eer, de ontvangst van deze award en de publicitaire aandacht mag de winnaar zitting nemen in de jury voor de ‘Motion Innovation Award’ 2014.

De tweede editie van het Motion Festival heeft als thema ‘From Russia to Rio’. Hiermee willen ANVR en Schiphol de veelzijdigheid van de branche laten beleven. De gasten gaan zelf op ontdekkingsreis langs diverse wereldkeukens. Afwisselende zitgelegenheden, geheel anders dan een seated diner, op een verrassende Schiphol- locatie, bieden alle ruimte om te netwerken, kennis te maken met andere gasten, te proeven van het culinaire aanbod en te genieten van muzikale optredens.

Zie voor meer informatie: www.motionfestival.nl

bron/source: www.zakenreis.nl