Board of Airline Representatives In the Netherlands

<< Back to publications index

Volga-Dnepr presenteert nieuw concept 'het vrachtvliegtuig van de toekomst' op de IATF 2014


Transport-online.nl 13 Aug.14

De Volga-Dnepr Group gebruikt haar rol als strategische partner en deelnemer in het derde "International Air Transport Forum" (IATF) dat gehouden wordt op de luchthaven Ulyanovsk-Vostochny in Ulyanovsk, Rusland, van 14 tm 16 augustus 2014, om een concept te presenteren van "het vrachtvliegtuig van de toekomst". Verder wil men een nieuw wereldrecord vestigen, laat men één van de An-124-100 vrachttoestellen zien en deelt men haar expertise op talloze belangrijke onderwerpen in de wereld van de luchtvaart.

De winnaar van de IATF's "meest geavanceerde vrachttoestel van de 21e eeuw" wedstrijd zal tijdens een speciale ceremonie op 15 augustus, samen met het concept toestel worden gepresenteerd.

Op 16 augustus zal Vyacheslav Maksyuta, Rusland's sterkste man, gaan proberen om een nieuw wereldrecord te vestigen door een 50 ton zwaar An-12 turboprop toestel te verplaatsen. Dit toestel is een robuust werkpaard dat zowel voor militaire, commerciële als reddingsvluchten werd ingezet tijdens het Sovjet Unie tijdperk. Dit toestel deed dienst bij ATRAN Airlines dat nu deel uit maakt van de Volga-Dnepr Group.

Eén van Volga-Dnepr's unieke An-124-100 vrachttoestellen zal tijdens de bijeenkomst op de luchthaven te zien zijn. Gasten kunnen aan boord voor een kijkje achter de schermen van dit unieke toestel. Bezoekers worden ook uitgenodigd kennis te nemen van de foto expositie met de titel "het bouwen van wereldwijde luchtbruggen". Hier worden wereldwijde transport en logistieke oplossingen in beeld gebracht door Volga-Dnepr's internationale team.
Experts van Volga-Dnepr zullen ook een serie presentaties geven gedurende het internationale luchtvaart congres dat op 14 en 15 augustus zal plaatsvinden. Zo komen onder andere onderhoud, reparatie en revisie van toestellen in Rusland aan de orde, evenals de luchtvaart logistiek en de ontwikkelingsmogelijkheden van het luchtvrachtvervoer.

Tenslotte zal op 15 augustus Volga-Dnepr de voorzitter zijn van een panel discussie over "Corporate Values Management" als een manier om personeel aan te trekken, te behouden en te ontwikkelen. Hier zullen de HR-experts met elkaar praten over bedrijfsethiek en bedrijfsopleidingen.


bron/source: www.transport-online.nl/site/50437/volga-dnepr-presenteert-nieuw-concept-het-vrachtvliegtuig-van-de-toekomst-op-de-iatf-2014/