Board of Airline Representatives In the Netherlands

<< Back to publications index

Steven van der Heijden naar Corendon


TravMagazine by Theo de Reus 28 Aug.14

Het gonsde al langer, maar het is nu officieel. Steven van der Heijden (54) is met ingang van 1 september Chief Executive Officer (CEO) van Corendon.

Hij volgt in deze functie Corendon-oprichter Atilay Uslu op. Van der Heijden verwerft tevens een 5%-belang in het aandelenkapitaal van de onderneming.

Passie
Corendon oprichter en huidige CEO Atilay Uslu draagt de leiding van de onderneming over, maar zal zich volledig blijven inzetten voor Ďzijn' Corendon. 'Met de komst van Steven, die de dagelijkse leiding van mij gaat overnemen, kan ik mij weer volledig gaan richten op mijn echte passie; het inkopen van reizen en het benutten van commerciŽle kansen', zegt Uslu.

Kans
Van der Heijden ziet zijn nieuwe rol als een unieke kans om weer echt te ondernemen: 'In grote internationale ondernemingen ben je als landen-CEO een aanzienlijk gedeelte van de tijd bezig met buitenlandse vergaderingen, projecten en presentaties. In deze fase van mijn loopbaan vind ik het fantastisch om weer echt te ondernemen. Ik heb Corendon de afgelopen jaren met veel belangstelling gevolgd en heb er veel zin in om een bijdrage te leveren aan de verdere groei en het succes van de onderneming.'

Michiel Meijer COO
Ook Michiel Meijer zal toetreden tot de directie van Corendon. De huidige directeur van Corendon Dutch Airlines is per 1 september benoemd tot Chief Operational Officer (COO). Hij blijft eveneens verantwoordelijk voor de Nederlandse luchtvaartactiviteiten.


© 2014 TravMedia Company Hilversum. Alle rechten voorbehoudenbron/source: www.travmagazine.nl